Riktad 2017 barnkonferens

Salt Sydsverige arrangerar en barnkonferens för barn i åldern 6-14 år under lördagen den 28 oktober. Det blir aktiviteter anpassade för olika åldrar och barn som är över 12 år kan finnas med som hjälpledare om de vill. På konferensdagen checkar barnen in i konferensbyrån innan de går till barnkonferensen.

Under storsamling anordnas olika aktiviteter för barnen. De hämtas till måltiderna för att tillbringa lunch/kvällsmat med sina anhöriga. Barnen samlas igen 10 minuter innan de vuxnas undervisning börjar.

Anmälan krävs för att finnas med under dagens aktiviteter. Sista anmälningsdag är den 22 oktober. Under kvällens gudstjänst erbjuds filmvisning dit ingen anmälan krävs.

Pris för barnkonferensen (fika ingår) är: 50 kr. Anmäl nedan:

Förnamn

Efternamn

Ort

Personnummer utan bindestreck

Anhörigs epost

Anhörigs telefonnummer utan bindestreck (obligatoriskt)

Specialkost

Vi kommer att ta bilder under konferensen som kan komma att användas på Salt Sydsveriges hemsidor, Facebook och videoblogg. Godkänner ni att bilder kan komma användas för sådant syfte?(obligatorisk)
JaNej

Godkänner ni att dessa personuppgifter behandlas i en databas, endast för EFS' och Salts verksamhet? (enl PUL 1998:204) (obligatoriskt)
JaNej

Övrigt som kan vara bra för oss att veta

En bekräftelse kommer till dig genast om anmälan gått bra. Tänk på att den kan hamna i skräpposten!