Riktad 2017

EFS Sydsverige och Salt Sydsveriges konferens Riktad 2017 äger rum den 28 oktober i EFS-kyrkan i Helsingborg. Det blir en heldag med gudstjänster, möten och seminarier samt kvällsmöte och café. Vi önskar att dagen ska få bli ljuspunkt i höstmörkret en glädjefylld konferens som bygger upp, styrker, ut- manar och utrustar.

Barnkonferens
Salt Sydsverige arrangerar en barnkonferens för barn i ålder 6-14 år under lördagen den 28 oktober. Det blir aktiviteter anpassade för olika åldrar och barn som är över 12 år kan finnas med som hjälpledare om de vill. Under storsamling anordnas olika aktiviteter för barnen. Barnen hämtas till måltiderna för att tillbringa lunch/kvällsmat med sina anhöriga. Barnen samlas igen tio minuter innan de vuxnas undervisning börjar. Anmälan krävs för att finnas med under dagens aktiviteter. Under kvällens gudstjänst erbjuds filmvisning dit ingen anmälan krävs. Sista anmälningsdag är den 22 oktober.

Preliminärt dagsschema lördagen den 28 oktober
9.00-10.00 incheckning och förmiddagsfika
10.00-12.00 storsamling
12.00 – 13.30 lunch på stan
13.30 – 15.00 storsamling
15.00-15.30 fika i kyrkan
15.30-17.00 storsamling
17.00 – 19.00 kvällsmat på stan
19.00 gudstjänst
21.00 Café Hembakat

Årets talare: 

Martin Alexandersson
Martin bor i Göteborg och jobbar på EFS Sverigeavdelning och som missionär med fokus på Centraleuropa. Martin brinner för att se evangeliet nå nya människor och kyrkan bli mer pionjär, rustad för att gå till nya platser och leta nya vägar. Martin leder en nyplanterad församling i Göteborg och utbildar för församlingsplantering både i Sverige och i Europa.

 

Lennart Hall
Lennart är en uppskattad talare och lovsångsledare med bred erfarenhet av både kyrkans musik- och församlingsliv. Han arbetar med lovsångsutveckling genom David media, har medverkat på ett flertal skivor, varit huvudledare på TMU och rektor på Institutet för Tro & Musik. Lennart kommer både att leda oss i lovsång och undervisa.

 

Mark Cotterill
Mark är kårledare i Frälsningsarmén Helsingborg och en brinnande missionär. Han arbetar i en spännande omstart med en internationell församlingsgemenskap som vill vara kyrka på stan, möta människor där de är och se förvandlade liv där ute istället för att de först måste komma in till kyrkan.

Dessutom medverkar Jonas Hallabro, Iza Jönsson med flera.

Riktad 2017 är gratis, öppet för alla och ingen anmälan krävs. Du betalar för fika (som erbjuds i kyrkan) och för lunch på stan.

Barnkonferensen kostar 50 kr vilket inkluderar fika på förmiddag och eftermiddag. Anmäl och läs mer om barnkonferensen här.  Det går också bra att anmäla till barnkonferensen på telefonnummer 0451 38 80 70.