juni 20, 2020

Regional mötesplats samt distriktets årsmöte

När:
oktober 17, 2020 kl. 09:00 – 11:00 Europe/Copenhagen Tidszon
2020-10-17T09:00:00+02:00
2020-10-17T11:00:00+02:00
Var:
EFS-kyrkan Ängelholm

Riktad

EFS vill se ”människor och samhällen förvandlade av Jesus”. Det är ett stort uttryck och det förpliktar. Inte på ett kravfullt sätt utan helt enkelt genom att det är en vision som växer i hjärtat och som driver oss. Jesus är, och har alltid varit, den enda vägen till verklig förvandling. Han förvandlar liv som upplevdes förlorade, han förvandlar mörkret till ljus. Runt honom finns det därför tämligen goda skäl att sluta upp och delta.

Den 17 oktober får vi i EFS-kyrkan Ängelholm åter samlas som Region Sydsverige och åter bekänna att Jesus är vår Herre! Det är större än vad någon av oss förstår, men det är en sanning som gäller i varje liten vrå av våra vackra landskap Blekinge och Skåne. Denna gång är temat insprängt i EFS vision och vi stannar särskilt upp för orden ”samhällen förvandlade”.

Ännu gäckar Corona-viruset Covid-19 såväl detta arrangemang som alla andra sammankomster i våra kyrkor och missionshus. Vi har arbetat med en beredskap för att regeringen slutligen öppnar för fler besökare än 50, men också för att detta kanske kommer att dröja länge. I skrivande stund (detta skrivs den 3 oktober) har vi stora förhoppningar om en öppning, och programmet ser därför ut enligt nedan. Om regeringen ännu dröjer med att öppna, kommer ombuden senast den 12 oktober att välkomnas till ett program som avser för- och eftermiddag och som bygger på Google Meet, förinspelade filmer samt årsmötesprogrammet VoteIt.

Förmiddag – Regional Mötesplats

08.30-09.00 Fika vid ankomst, fullmaktsgranskning (pga Corona finns det endast plats i lokalen till föranmälda ombud)
09.00-12.00 Mötesplatsen där vi ger information om regionens nuläge och ekonomi, men där vi ger tid till att se framåt, diskutera och att våga drömma. Vi väljer också ett nytt Regionalt utskott.

Lunch 12.00-13.30

Eftermiddag – Distriktets årsmöte (del 2)

13.00-13.30 Fullmaktsgranskning
13.30-15.30 Distriktets årsmöte som inleddes den 25 april via Google Meet återupptas och vi gör de avslutande valen av distriktsstyrelse, valberedning med mera.

Kväll – Livesänt program på temat ”samhällen förvandlade”

19.00-20.30 (ca) från scenen i EFS-kyrkan i Ängelholm. Det finns stora möjligheter att delta som live-publik på plats i kyrkan, men i skrivande stund vet vi inte hur många vi tillåts släppa in. Föranmälan sker via registrering på EFS Sydsveriges hemsida www.efssyd.org

Medverkande:
Mötesledning: Evalotta Kjellberg
Predikan: Jonas Ahlforn von Beetzen
Musik: Marie Brandt Wilhelmsson och Mia Sandell
Samtal: Lennart Albertsson samtalar med Lillemor Persson och Jonas Ahlforn von Beetzen

Vill du vara studiopublik, anmäl här. Notera att anmälan inte betyder att du fått en plats – bekräftelsemail kommer.

Fullmakt årsmöte
Fullmakt mötesplats