Barnkalaset 2018

Barnkalaset – för barn 4-12 år

Charlotta Nordström, distriktskonsulent på Salt Sydsverige, och hennes ledarteam erbjuder både roliga och kreativa aktiviteter med Jesus i fokus under dagens samlingar. Barnen kommer att hålla till i källaren i Västerkyrkan där det finns plats för både bus och stillhet. I anmälningsavgiften ingår förmiddags- och eftermiddagsfika samt kvällsmat. Barnen lämnas på Barnkalaset innan första samlingen börjar kl 10.00 och hämtas för lunch och kvällsmat. Under eftermiddagen fikar barnen tillsammans på Barnkalaset.

För de som är över 12 år finns det möjlighet att finnas med som hjälpledare. Priset för dagen är 80 kr och anmälan görs nedan.

Till kvällens samling blir det filmvisning för barnen och till detta krävs ingen anmälan.

Förnamn

Efternamn

Ålder
4-67-910-12Hjälpledare

Anhörigs epost

Anhörigs telefonnummer utan bindestreck (obligatoriskt)

Specialkost

Vi kommer att ta bilder under lägret som kan komma att användas på Salts och EFS hemsidor och sociala medier samt trycksaker. Godkänner ni att bilder kan komma användas för sådant syfte?(obligatorisk)
JaNej

För att anmäla dig till detta läger behöver du vårdnadshavarens tillstånd. Genom att anmäla dig och betala avgiften ingår du ett avtal med Salt och EFS om att komma på lägret. Avtalet ger Salt och EFS rätt att spara dina personuppgifter enligt GDPR i syfte att kunna ge dig information om detta läger och kommande liknande verksamhet som Salt/EFS bedömer är i ditt intresse men även för att kunna hålla kontakten med dig. Vi delar även uppgifterna med studieförbunden Sensus/Bilda vid behov. (obligatoriskt)
JaNej

Övrigt som kan vara bra för oss att veta

En bekräftelse kommer till dig genast om anmälan gått bra. Tänk på att den kan hamna i skräpposten!