Vaktmästare och servicepersonal till EFS-gården Höllviksstrand!

Är du serviceinriktad eller har ett öga för fastighet? Vi söker nu dig som tycker om att ha varierande arbetsuppgifter och har förmågan att prioritera och strukturera ditt arbete. Vi är en kurs- och lägergård med kristen profil belägen i Höllviken utanför Malmö. Vi söker nu en vaktmästare samt en servicepersonal på 50% vardera. 

Som vaktmästare är du initiativtagande och självgående, i dina uppgifter ingår enklare fastighets- och trädgårdsskötsel samt reparationer. Som servicepersonal är du social och trevlig, noggrann och strävar efter att ge riktigt bra service. Dina arbetsuppgifter består främst av att ta emot större sällskap som kommer till gården, värma och servera deras måltider, förbereda frukost, diska, städa och ställa i ordning efter dem. Som servicepersonal arbetar man både dag- och kvällstid, samt helger.

Tjänsterna är vikariat på fyra månader med start i september med goda möjligheter till förlängning. Vardera tjänst är på 50%, men har du kvalifikationer för båda tjänsterna kan dessa kombineras till en tjänst på upp till 100% om så önskas. Andra personer i teamet på gården är vår verksamhetschef, administratör, volontärarbetare och timanställda. Lön efter överenskommelse.

Vi ser gärna att du som söker tjänsten delar våra kristna värderingar och vår vision. “EFS är en missionsrörelse inom svenska kyrkan med visionen – Människor och samhällen förvandlade av Jesus.”

Skicka din ansökan till: info@hollviksstrand.se

Urval och intervjuer sker löpande.

https://www.hollviksstrand.se