Riktad
Under dagen äger en regional mötesplats rum och även distriktets årsmöte del 2. Läs mer om det här

Kl 19.00 sänds ett livesänt kvällsprogram “Riktad” med “publik” i lokalen. Temat är “samhällen förvandlade” och är hämtat från EFS vision. Vi kommer att få en predikan av Jonas Ahlforn von Beetzen, präst i samarbetskyrkan i Örebro. Jonas kommer också att ingå i ett samtal som fördjupar vårt tema, tillsammans med Anna Sköld, pastor i Klippan. Lennart Albertsson leder samtalet. Vi kommer att ha ett musik/lovsångsteam på plats och vi kommer att be för vår region, våra föreningar och för att vårt samhälle skall förvandlas av Jesus.

Man kan alltså välja att åka hem efter årsmötet och delta digitalt eller anmäla sig till att vara studiopublik.
Nu ser vi hur såväl regering som folkhälsomyndighet börjat öppna för större sammankomster, så länge som dessa följer Covid-19-rekommendationer och säkerhetsåtgärder. Vi väljer därför att sätta tilltro till att vi från den 1 oktober kan samlas i större grupper än 50 personer och att avståndet mellan de sittande i en lokal är minst 1 meter. Naturligtvis kan det alltid uppstå en ny situation, vi kan till exempel få en rekyl i smittoläget och måste i så fall hitta en ny lösning för våra samlingar.
Med de regler vi känner till kan vi garantera att vi kan vara 80 personer på plats, men kanske kan kyrkan klara uppemot 100 personer

Vill du vara studiopublik, anmäl här.
Notera att anmälan inte betyder att du fått en plats – bekräftelsemail kommer.