Bön- och kollektupprop för EFS Sydsveriges konfirmationsläger söndag 16 april!

 Att läsa upp vid gudstjänsten den 16 april (eller vid annat datum i april).  

Varje människa på denna jord är värd att komma in i det allra bästa man kan få, nämligen vissheten om att hon får vara ett Guds barn. Det är precis därför som vi alla EFS sammanhang i Blekinge och Skåne, tillsammans satsar på konfirmationsläger varje år.  

Vi är många som tror, och har erfarenhet av, att dessa veckor är avgörande för många ungdomar på deras väg att lära känna Jesus och få en personlig relation till honom.

Inför sommaren 2023 är det i nuläget 35 konfirmander anmälda till lägret i Åsljunga och 26 till Åhus. Utöver de sex ledarna på varje läger så kommer det också vara en möjlighet för fyra faddrar per läger att få utvecklas som lärjungar och ledare.

 Söndagen den 16 april vill vi gärna att ni är med och på ett speciellt ber för sommarens konfirmationsläger. Idag går också kollekten (en del av kollekten) till detta arbete (om man väljer att göra så). 

Du kan också Swisha en gåva direkt till EFS Sydsveriges konfirmandarbete på:
123 357 80 28. Märk betalningen “Konfa Sydsverige”!

Vi ber: 
Gud idag vill vi speciellt be för sommarens konfirmationsläger i Åsljunga och Åhus. 
Vi ber om ditt beskydd och din närvaro på dessa läger.  
Vi ber att ledarna skall få kraft och känna glädje i sin uppgift.  
Vi ber att varje konfirmand skall få lära känna dig på ett personligt sätt och sedan få fortsätta att vandra i en vänskapsrelation med dig livet ut.  
Tack för din omsorg om varje konfirmand du anförtrott oss, och för det uppdrag du gett; att sprida det glada budskapet om vem du är. 
I Jesu namn. Amen

Tack för era förböner för konfirmander, ledare och faddrar i dag och framöver!

/Jenny Axell, konfirmandkoordinator