EFS årskonferens 2022 – Leva Mission

Äntligen kan vi samlas till en fysisk konferens!

Temat “Leva mission” kommer att genomsyra hela konferensen. Bland de medverkande finns Egil Svartdahl (känd TV-pastor i Norge), Stefan Lindholm, Biskop Johan Tyrberg, Kerstin Oderhem, Magnus Persson, Daniel Svensson, Erik Johansson samt internationella gäster från våra systerkyrkor och många andra.

För barn och tonåringar arrangerar vi en konferens med möjligheter till gudsmöten, men också roliga aktiviteter både inne och ute.

För musiken under konferensen svarar Petter Alin med team och där möter vi även Pär Lindberg som deltog i Tv4:s Idol under hösten 2021. Petter kommer under konferensen släppa en helt ny psalmskiva.

Vill Du åter möta Gud i det större sammanhanget? Vill Du lära dig om hur generationerna bättre kan möta varandra i församlingen? Vill Du brottas med dagens utmaningar om existentiella frågor och sociala medier? Vill Du få ett nytt fokus och en ny längtan till vårt hemland? Vill Du ge all ära till Jesus Kristus?

Anmäl dig och åk på EFS och Salts årskonferens i Helsingborg den 26–29 maj 2022.
Varmt välkommen!

Lennart Albertsson
Regional missionsledare, EFS Sydsverige

Läs mer om årskonferensen och anmälan här.

Bidra i förbön
Just nu har vi ett förbönsteam som ber för konferensen. Vill du vara med där så kontakta Lillemor Persson på mail: lillemor54@telia.com

Bidra praktiskt
Det behövs händer och fötter för att få denna konferens att fungera. 

Vill du vara med på plats och till exempel vara parkeringsvakt, hjälpa till med dekor, vandrande värdar m.m. så kontakta Gunnel Gudmundsson på: 
ggn@telia.com

Vill du vara med i konferensbyrån eller i sponsorteamet? Kontakta Margareta Cada på: 
tel:  0451-38 80 70 eller margareta.cada@efs.nu

Här finner du mer information om sponsorpaket.

Ett sjukvårdsteam kommer att finnas på plats och där ansvarar Lena Svensson

Bidra ekonomiskt
Vill du vara med och ge ett bidrag till årskonferensen går det bra att använda Swish till 9009903 eller använda BG 900-9903. Skriv ”Konferensinsamling 2022” som meddelande.

Affisch för utskrift