september 7, 2022

Kollekt- och böneupprop för EFS Sydsveriges konfirmationsarbete

När:
november 13, 2022 kl. 10:00 – 11:00 Europe/Copenhagen Tidszon
2022-11-13T10:00:00+01:00
2022-11-13T11:00:00+01:00

Varje människa på denna jord är värd att komma in i det allra bästa man kan få, nämligen vissheten om att hon får vara ett Guds barn. Det är precis därför som vi, alla

EFS sammanhang i Blekinge och Skåne, tillsammans satsar på konfirmationsläger varje år.

Vi är många som tror, och har erfarenhet av, att dessa veckor är avgörande för många ungdomar på deras väg att lära känna Jesus och få en personlig relation till honom.

Inför sommaren 2023 är det i nuläget 35 konfirmander anmälda till lägret i Åsljunga och 26 till Åhus. Utöver de fem till sex ledarna på varje läger så kommer det också vara en möjlighet för fyra faddrar per läger att få utvecklas som lärjungar och ledare. Under denna månad får ungdomar, faddrar och ledare ses för första gången, och konfirmanderna får från och med nu i uppdrag att gå på gudstjänster och börja läsa Bibeln.

Söndagen den 13 november vill vi gärna att ni är med och på ett speciellt ber för nästa sommars konfirmander som nu börjar sin konfirmationstid. De föreningar som har någon/några av våra konfirmander i sin närhet får också information om dessa. Be för dem och bjud in dem till gudstjänster och samlingar! Idag går  kollekten (en del av kollekten) till detta arbete (om man väljer att göra så).

Du kan Swisha en gåva direkt till EFS Sydsveriges konfirmandarbete på: 123 357 80 28 eller använda BG 900-9903. Märk betalningen “Konfa Sydsverige”!

Vi ber:

Gud idag vill vi speciellt be för årets konfirmander i Åsljunga och Åhus som nu börjar sin konfirmationstid.  Vi ber om ditt beskydd och din närvaro på dessa läger.  Vi ber att ledarna skall få kraft och känna glädje i sin uppgift. Vi ber att varje konfirmand skall få lära känna dig på ett personligt sätt och sedan få fortsätta att vandra i en vänskapsrelation med dig livet ut. Tack för din omsorg om varje konfirmand du anförtrott oss, och för det uppdrag du gett; att sprida det glada budskapet om vem du är.  I Jesu namn. Amen

 

Tack för era förböner för konfirmander, ledare och faddrar i dag och framöver!

/Jenny Axell, konfirmandkoordinator